Thursday, September 11, 2014

13th Anniversary of 9/11

I can still remember that awful day 13 years ago, like it was yesterday. The beautiful crisp sunny weather, the confusion of the people on the subways and streets after the first plane had hit, and then that horrible loud rumble when the first tower collapsed. That day probably changed the course of my life, because it changed me as a person, and put into a very sharp focus the things that are important in life. I still get a weight on my chest when I think about what happened then, and it brings a lot of sadness with it, but it also reminds me to be thankful for my amazing life, and most of all the lovely people, family and friends, that I have sharing it with me.  

2 comments:

  1. Varmaan jokainen muistaa missä oli tai mitä oli tekemässä kun kuuli uutisen, mutta silti se että on ollut paikan päällä tai aivan lähettyvillä on varmasti jotain niin life changing ja sellainen kokemus ettei sitä pysty muut kunnolla tajuamaan. Mä olin silloin nro17 ratikassa matkalla kotiin, kun mies soitti ja kertoi nähneensä uutisen kodinelektroniikkakiikkeessä jossa oli ostamassa uutta pesukonetta. Ei ollut varma pitikö uutinen paikkansa koska tuntui niin uskomattomalta.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Vaikeata sita oli uskoa taalla paikan paallakin, koska se oli vaan niin kauheata. Mutta se tapahtui, ja muutti tata kaupunkia, ja taalla asuvia ihmisia. Nyt olen taas toissa kivenheiton paassa ja on ihanaa nahda kuinka vihdoinkin uudet rakennukset alkavat olla valmiina. Itse WTC muistopaikalla olen kaynyt vain kahdesti, kerran heti kun se aukesi ja toisen kerran aitini kanssa pari vuotta sitten. Elama menee eteenpain, ja niin pitaakin...

      Delete